Categorii
Informatii
Marci produse
Ghidul tau autentic de shopping.

Viziteaza site-ul Anebris.ro pe ShopMania
Compari.ro - ghid autentic de shopping

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii


Site-ul anebris.ro este detinut si administrat de societatea Anebris Collection SRL, avand urmatoarele date de identificare: CUI 36554368inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J27/853/2016; capital social in valoare de 2000 ron; sediul in Strada Darmanesti, nr. 24 Piatra Neamt, jud. Neamt, Romania.

E-mail: contact@anebris.ro
Telefon: 0736 119 717

Navigarea pe site-ul anebris.ro, urmata de comanda, echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice client.
Anebris.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
In caz de divergente sau neintelegeri intre anebris.ro si client se vor aplica termenii si conditiile valabile in momentul comenzii.1.Definitii:


Utilizator - orice persoana care viziteaza site-ul anebris.ro.

Client  - orice persoana fizica/juridica care efectueaza o comanda pe site-ul  anebris.ro.

Produse si servciii - orice produs sau serviciu mentionat in comanda, urmand a fi furnizate de catre vanzator clientului.

Vanzator - societatea Anebris Collection SRL, avand urmatoarele date de identificare: CUI 36554368, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J27/853/2016, cu capital social in valoare de 1000 ron si cu sediul in Strada Darmanesti, nr 24, Piatra Neamt, Neamt, Romania

Contract - o comanda confirmata de catre vanzator, prin care vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze produsele si servciiile iar clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa achite plata acestor produse si servicii.


2.Inregistrare utilizator


Pentru inregistrarea unui cont pe site-ul anebris.ro utilizatorul trebuie sa aiba o adresa de e-mail valida, anebris.ro isi rezerva dreptul de a refuza inregistrarea in situatii neconforme cu realitatea.


3.Pretul, Plati, Facturare


Prin generarea optiunii de cumparare/comanda,acceptare a tutuor Termenilor si conditiilor, utilizatorul se obliga sa achite plata produselor si serviciilor iar vanzatorul se obliga livreze produsele in stare conforma,ambalata si noua,la adresa din Romania comunicata in cadrul site-ului.
Utilizatorul se obliga sa ofere date reale,actuale,corect si complete. Vanzatorul va emite factura fiscala, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate datele necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Pretul final platit de client este format din pretul produsului+cheltuieli de expeditie.Preturile de livrare sunt detaliate in pagina Livrare&Plata. 
Toate preturile de pe site-ul anebris.ro vor fi exprimate in lei. Firma ANEBRIS COLLECTION SRL este neplatitoare de TVA, ceea ce inseamna ca veti avea de castigat, preturile neincluzand si aceasta taxa.

Plata se poate face:

1.Ramburs  - Plata se efectueaza cash in momentul ridicarii pachetului
2.Online card
3.Prin tranfer bancar in contul firmei Anebris Collection S.R.L. 
            Cont bancar: RO46BTRLRONCRT0574789401
            Banca: BANCA TRANSILVANIA


4.Livrare


Livrarea produselor se va face oriunde pe teritoriul Romaniei. 
Ne rezervam dreptul sa efectuam confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor prin e-mail sau telefon.
Data estimata de livrare poate varia in functie de serviciul de transport al produselor.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se face conform optiunii clientului, prin curier rapid sau Posta Romana, optiuni pe care clientul le are la dispozitie in pagina de finalizare a comenzii.
In cazul in care produsele sunt indisponibile vom anunta clientul, avand posibilitatea sa modifice comanda.

In functie de momentul inregistrarii si localitatea de livrare termenul de livrare este:

-luni-vineri pentru comenzi inegistrate pana la 15:00-timp livrare 24-48h Curier;
-luni-vineri comenzi inregistrate dupa ora 15:00 si weekend-livrarea se va face a doua zi
-comenzile preluate vineri dupa ora 15:00 - livrarea se va face sambata

Orice intarziere suplimentara se va comunica clientului.

5. Exonerarea de raspundere

anebris.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).


Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar anebris.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.


Anebris Collection SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea produselor achizionate.

Informatiile incluse pe anebris.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta vanzatorului la adresa contact@anebris.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.


6. Garantia produselor

Anebris Collection SRL certifica calitatea produsului cumparat, potrivit modelului prezentat Clientului pe website. Acodam o garantie comerciala in limita termenului de 6 luni de la data cumpararii acestuia. Pentru a putea beneficia de garantia comerciala, deficientele acoperite prin aceasta garantie trebuie reclamate in termen de maxim 30 de zile de la data cumpararii produsului.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, copie de pe factura fiscala . In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului fara a i se solutiona garantia.

Anebris Collection SRL declara ca produsul isi poate mentine caracteristicile functionale pe o durata indelungata daca sunt respectati termenii si conditiile cuprinse in prezentul document. 
Garantiile acordate nu acopera deficientele produsului cauzate de actiuni/ inactiuni precum: activitati sportive, profesionale, casnice; transport; manipulare; depozitare; purtare; pastrare; intretinere; ; incalcarea termenilor si conditiilor prezentului document; expunerea produsului la variatii bruste de temperatura si/sau umiditate, la contactul cu medii distructive precum: praf, fum, abur, solventi, adezivi, acizi, saruri, produse cosmetice sau produse de curatare cu actiune distructiva, clor sau substante care contin clor - inclusiv continut in apa curenta sau in apa de piscina -, ploaie acida, uzura; plasarea unui mecanism al produsului in afara intervalului de temperatura in care acesta poate functiona normal (5°C ÷ 35°C);

Sfaturi si exemple care pot produce daune sau deficiente produselor:

Bijuteriile trebuie pastrate in casete compartimentate pentru a separa articolele în funcţie de materialele din care sunt confecţionate sau saculeti din materiale textile foarte fine, netede care nu se scamoseaza. 
Casetele de bijuterii se pastreaza în spaţii ferite de praf, lumină, umiditate şi murdărie. 
 Perlele de cultura trebuie ferite de contactul cu obiecte metalice sau pietre pretioase. 
Nu expuneti pietrele la soare sau lumină puternică deoarece isi pot pierde în mod natural culoarea şi strălucirea. 
Trataţi cu atentie deosebită bijuteriile cu pietre faţetate. Acestea se pot zgâria usor, faţetele se pot deteriora. Evitaţi contactul acestora cu metale sau orice alţi agenţi care le-ar putea degrada. Păstraţi-le în cutii, în compartimente speciale, căptuşite cu material textil moale sau în săculeţi de catifea sau mătase, fiecare separat.

Nu supuneti bijuteriile la socuri mecanice: izbituri, lovituri, etc. 
Nu supuneti bijuteriile la contactul cu apa si produse chimice (spray-uri, detergenti, inalbitor, clor, diluanti, benzina, etc.). Nu purtaţi perlele sau bijuteriile cu pietre preţioase/semipreţioase împreună cu lănţişoare de metal sau alte bijuterii cu pietre pentru că se pot zgâria. Purtati cu grija bijuteriile cu perle, montura lor nu rezista socurilor mecanice. 
Nu expuneti mult timp bijuteriile la soare intrucat acestea isi pot pierde din luciu sau se pot decolora. 
In cazul bijuteriilor placate, contactul cu transpiratia poate provoca deteriorari ale stratului de material placat. 
Nu aplicati parfumul, crema de corp sau alte produse de machiaj inainte de a purta bijuteriile pentru a evita posibilele reactii chimice dintre diferitii componenti chimici. 
Nu purtati bijuteriile in timpul activitatilor sportive, casnice sau alte activitati in timpul carora acestea se pot zgaria, deteriora, deforma sau chiar rupe. In cazul bijuteriilor cu pietre, acestea se pot zgaria, sparge sau pierde. 
Scoateti bijuteriile inainte de culcare deoarece în timpul somnului le puteti deteriora, deforma, zgâria sau rupe. 
Deschideti cu delicatete bratarile, cerceii, colierele, lanturile deoarece manevrarea brusca a sistemului de inchidere poate duce la defectarea acestuia.

7.Returnarea produselor

Clientul poate denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor, cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.  

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului,Anebris Collection S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Legea prevede de asemenea si urmatoarele detalii: "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid".


Restituirea contravalorii sau inlocuirea produsului, se face numai dupa constatarea imposibilitatii folosirii acestuia si numai daca aceasta situatie nu este imputabila cumparatorului.


Anebris Collection va inapoia contravaloarea bijuteriilor  in maxim 14 de zile de la data returnarii, prin transfer bancar. Cheltuielile directe ocazionate de returnare a marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate in totalitate de cumparator iar returnarea produselor se va face folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor catre dvs. (ex.: daca ati primit produsele prin curier rapid va trebui sa ni le returnati tot prin curier rapid). La returnarea partiala a comenzii la care s-a aplicat reducere, clientul pierde reducerea pentru intreaga comanda. Clientului i se vor restitui banii pentru pretul produselor returnate minus valoarea reducerii aplicata pentru intreaga comanda.

Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor, nu primim colete cu ramburs. Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului.


8.Promotii si concursuri


 Anebris Collection SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. 

Anebris Collection SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare prealabila.


9.Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

  Anebris Collection SRL este inregistrata in Registru Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub numarul

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC ANEBRIS COLLECTION SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs. si prelucrarii ei.
Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:Curier Urgent Cargus,Posta Romana, Serviciul Comercial si Serviciul Marketing - Baze de Date din cadrul firmei Anebris Collection SRL.

 Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul nostru din Str.Damanesti,nr 24, Piatra Neamt,Neamt. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alta tara.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
spacer
Website detinut de Anebris Collection S.R.L., CIF: 36554368, Reg.Com: J27/853/2016

anebris.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.