Categorii
Informatii
Marci produse
Ghidul tau autentic de shopping.

Viziteaza site-ul Anebris.ro pe ShopMania
Compari.ro - ghid autentic de shopping

»  Lantisoare

Lant unisex cu medalie "Miraculous Medal",dublu placat Aur 18K

Cod produs: LSM 2

Marca: ANEBRIS

 

 

Pret: 200.00 Lei

Stoc terminat

Lant unisex cu medalie Miraculous Medal,dublu placat Aur 18K
Lant unisex cu medalie Miraculous Medal,dublu placat Aur 18K
Lant unisex cu medalie Miraculous Medal,dublu placat Aur 18K
Lant unisex cu medalie Miraculous Medal,dublu placat Aur 18K
Comanda instant - Lant unisex cu medalie "Miraculous Medal",dublu placat Aur 18K

Email Telefon

Lant unisex cu medalie "Miraculous Medal",dublu placat Aur 18K

Lantisor cu medalie "MIRACULOUS MEDAL",dublu placat aur 18K,face parte din seria medaliilor catolice.

Medalia este in varianta engleza gravata cu mesajul ""O Mary, conceived without sin, pray for us who have recourse to thee".Medalia este copie dupa medalia originala de aur din 1830.

Medalia Concepției Imaculate, popular cunoscut sub numele de Medalia Miraculoasă, este unică printre toate medaliile.Lungime lant: 55 cm 
grosime:5 mm 
medalie dimensiune:3,6 x 2,5 cm
greutate  :34 gr

Descriere:
"Medalia Miraculoasă , cunoscută și sub numele de Medal of the Immaculate Conception , este o medalie, a cărei desene a fost creată de Sf. Catherine Labouré în urma apariției Fecioarei Maria în Rue du Bac, Paris, Franta, realizata de aur de Adrien Vachette.Conform învățăturii Bisericii Catolice, folosirea medaliei , pregătește oamenii să primească harul și să-i dispună să coopereze.Conform procesului verbal al anchetei din 16 februarie 1836, medalia este considerată o formă oval.Conform unui cont scris de mâna proprie a sorei Catherine, Maria era îmbrăcată într-o haină de lumină aurorală și haina ei avea un gât mare și niște mâneci simple. Potrivit notei lui Catherine, medalia ar trebui să aibă și o jumătate de glob pe care să se odihnească picioarele Mariei, mâinile ridicate până la talie, degetele dădeau raze de lumină și un cadru ușor oval cu litere de aur ."Medalia Miraculoasă a fost creată ca răspuns la o cerere din partea Fecioarei Maria, care ne-a încredințat misiunea noastră. Acesta a fost dat de ea însăși Sfânta Fecioară Maria! Nu e de mirare, deci, că dă haruri extraordinare celor care îl poartă și se roagă pentru mijlocirea și ajutorul lui Maria. Fecioara Maria a arătat medalia Sfântului Ecaterina Labouré în 27 noiembrie 1830, în casa maternă a Fiicelor de caritate Sf. Vincent de Paul și Sf. Louise de Marillac, la Paris.Catherine a văzut pe Fecioara Maria stând pe un glob, cu raze strălucitoare de lumină strălucind de pe mâinile ei întinse. Maria a vorbit cu Catherine: "Ia o medalie lovită de acest model. Cei care o poartă vor primi haruri deosebite, mai ales dacă îl vor purta în jurul gâtului. "Cu aprobarea Bisericii Catolice, primele medalii au fost făcute în 1832 și distribuite în Paris. Aproape imediat binecuvântările pe care Maria le-a promis începuseră să se produca pentru cei care purtau medalia ei și, curând, toată Franța a cerut ceea ce poporul numea "Medalia Miraculoasă". Utilizarea Medaliei sa răspândit din țară în țară .

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Anebris Collection S.R.L., CIF: 36554368, Reg.Com: J27/853/2016

anebris.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.